Použité suroviny receptu Kedlubny plněné kuřecími játry:
4 kedlubny
| 400 g kuřecích jater
| 100 g slaniny
| 100 g žampionů
| 1 cibule
| 1 lžíce oleje
| 0,5 dl červeného vína
| 1 lžička rajského protlaku
| dle chuti: sůl, pepř a rozmarýn
Postup přípravy receptu Kedlubny plněné kuřecími játry:
Kedlubny oloupeme, odkrojíme vršky, vydlabeme a uvaříme v osolené vodě nebo vývaru. Slaninu a cibuli nakrájíme a na oleji osmahneme dorůžova. Přidáme nakrájená játra, žampiony, protlak a restujeme asi 5 minut. Potom přilijeme víno, osolíme, okořeníme a krátce zredukujeme. Naplníme uvařené teplé kedlubny a ihned podáváme.
Fotky receptu Kedlubny plněné kuřecími játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!