Použité suroviny receptu Kefírová buchta z Moravy:
250 g cukr moučka
| 1 lžíce kakao
| 35 dkg polohrubá mouka
| 2 ks vejce
| 2 lžíce jedlá soda
| 1 sklenička olej
| 500 ml kefír
Postup přípravy receptu Kefírová buchta z Moravy:
Nejdříve smícháme cukr s kakaem a pak postupně přidáme mouku, vejce, jedlou sodu, olej a nakonec kefír. Těsto nalijeme do moukou vysypaného plechu, vložíme do předehřáté trouby a pečeme zhruba 30 minut. Upečený moučník můžeme podélně rozříznout a naplnit marmeládou nebo polít čokoládovou polevou a posypat kokosem. Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Kefírová buchta z Moravy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!