Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klasický pomalu vařený drůbeží vývar

fotka Klasický pomalu vařený drůbeží vývar
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Klasický pomalu vařený drůbeží vývar:

1 kg kuřecích koster  | 3 l vody  | 1 ks cibule  | 1 ks větší mrkev  | 3 ks stonky řapikového celeru bez listí  | 3 ks stroužky česneku  | 2 ks bobkové listy  | 4 ks kuličky pepře

Postup přípravy receptu Klasický pomalu vařený drůbeží vývar:

1. Troubu předehřejte na 200 C. Maso nakrájejte na kousky, poté je důkladně operte pod tekoucí studenou vodou. Cibuli a mrkev oloupejte a pokrájejte na větší kousky.
2. Maso naskládejte do pekáčku a vložte na 25 min. do trouby.
3. Opečené maso přendejte do velkého hrnce. Zvlášť přiveďte k varu 1/2 litru vody a nalijte ji do použitého pekáčku. Potom přilijte tolik vody, aby všechno maso bylo potopené.
4. Obsah hrnce přiveďte pomalu k varu. Po 5 min. mírného varu seberte lžíci z hladiny co nejvíc pěny, která se objevila. Přidejte očištěnou zeleninu, neloupené stroužky česneku, pepř a bylinky. Vařte stejným způsobem, nezakryté, další 2, nebo 3 hodiny.
5. Chcete- li mít vývar opravdu čirý nehýbejte s hrncem a ani nepromichavejte jeho obsah, pouze naběračkou odebírejte vývar a přes jemný cedník ho lijte do vhodné nádoby. Až to dál nepůjde, opatrně vyndejte zeleninu a maso a zbývajcí tekutinu nechte 5 min. v klidu stát.
6. Vývar nechte pozvolna vychladnout, a uložte do chladničky nebo do mrazáku.


Fotky receptu Klasický pomalu vařený drůbeží vývar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klasický pomalu vařený drůbeží vývar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !