Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky)

fotka Klášterní guláš  (jako minutka z roštěnky)
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky):

1/2 kg roštěnky  |  olej  | 1 cibule  |  sůl  |  kari koření  |  pepř  | 1 plechovka hrášku  | 100 g žampiónů  | 2 kapie  | 2 feferonky  | 4 stroužky česneku  |  kečup  |  eidam

Postup přípravy receptu Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky):

Roštěnky odblaníme, nakrájíme na nudličky (asi jako na čínu), naložíme do soli, pepře a zakapeme olejem. Když nenaložíme, je možno přidat Solamyl, který urychlí. Na oleji zprudka maso orestujeme, pak vyndáme a dáme cibuli, kterou jen zpěníme, česnek, feferonky, kapie, žampiony na nudličky, hrášek, zamícháme, přidáme kari a kečup(asi 1/2 skl.), zamícháme a za chvilku (asi za 2 minuty) přidáme maso. Maso necháme vysmahnout - tento guláš neplave v omáčce. Příloha: bramborák, rýže nebo krokety.


Fotky receptu Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klášterní guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !