Vložil: | Janakralov |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![2.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Klobásky v palačinkovém zábalu :
8 moravkých klobásek
| 1 kedlubna
| 1 cibule
| 1 malá cuketa
| 4 rajčata
| 2 papriky
| 2 vejce
| 1 pórek
| 1 svazek ředkviček
| 0,5 l mléka
| 4 lžíce oleje
| 1 lžíce vegety
| Těsto:
| 3 vejce
| 150 g ladké mouky
| 50 g rozpuštěného másla
| 375 ml mléka
| špetka soli
Postup přípravy receptu Klobásky v palačinkovém zábalu :
Nejprve si připravíme palačinky. Rozšleháme vejce, citronovou kůru, mouku a sůl. Střídavě přidáváme mléko a rozpuštěné máslo, dokud není těsto polotekuté a bez žmolků. Těsto přikryjeme a necháme nejméně 1 hodinu odpočinout.
Cibuli, pórek, rajčata, papriky, ředkvičky a kedlubnu očistíme. Kedlubnu nastrouháme, ředkvičky nakrájíme na plátky a zbytek zeleniny pokrájíme nadrobno. Na vyšší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme připravenou zeleninu a lehce orestujeme. Přidáme vegetu a lehce podlijeme. Krátce orestujeme a zahustíme rozšlehanými vejci.
Z těsta upečeme na máslem vymazané pánvi tenké palačinky.
Na ně budeme dávat vždy asi 4 lžíce zeleninové směsi, 2 malé moravské klobásky a pevně zatočíme. Narovnáme do vymaštěné zapékací misky a dáme na 10 minut zapéci do trouby nebo pod gril.
Povrch ozdobíme dresinkem a podáváme s okurkovým salátem.
Fotky receptu Klobásky v palačinkovém zábalu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!