Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Klobásové ražniči:
400 g měkké klobásy
| 1 červená paprika
| 1 žlutá paprika
| 2 kyselá jablka
| 150 g žampionů
| Marináda:
| 0,2 l slunečnicového oleje
| citrónová šťáva
| 1 lžíce mleté červené papriky
| mletý černý pepř
| 1 stroužek česneku
Postup přípravy receptu Klobásové ražniči:
Klobásu nakrájíme na kousky dlouhé pět centimetrů a kraje nařízneme do kříže. Na stejně velké kousky nakrájíme očištěnou papriku. Jablka umyjeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a necháme v celku. Všechny suroviny vložíme do marinády a na několik hodin necháme odležet na chladném místě. Na kovové jehly střídavě napichujeme klobásu, jablko, papriku a žampion. Na rozehřátém grilu grilujeme pět minut z každé strany. Během grilování potíráme zbylou marinádou.
Marináda: olej rozšleháme s citrónovou šťávou, mletou paprikou, pepřem a prolisovaným česnekem
Fotky receptu Klobásové ražniči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!