Postup přípravy receptu Knedlík z domácí pekárny:
Do pekárny nalijeme mléko, pokud budeme dávat vejce, tak ho v mléce rozšleháme. Pokud vejce nedáme, tak do mléka dáme lžíci olivového oleje. Zasypeme moukou, přidáme sůl, cukr a zasypeme droždím. Pekárnu nastavíme na program těsto. Po vykynutí těsto rozdělíme na dva díly, vytvarujeme dvě šišky a zakryjeme utěrkou,kde necháme ještě 10 minut kynout. Mezitím si do hrnce nalijeme trochu vody. Až začne vřít, dáme pařáček a knedlíky na něj naskládáme. Vaříme v páře asi 25minut, průběžně doléváme do hrnce vodu. Zkoušíme špejlí, jestli jsou knedlíky již hotové.
Fotky receptu Knedlík z domácí pekárny:
Fotky vložil: hankca,Natural,martikam,drhemo