Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.10. 2024
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč Fanouropita

fotka Koláč Fanouropita
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Koláč Fanouropita:

3 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek krystalového cukru  | 3/4 hrnku olivového oleje  | 1/2 hrnku šťávy z pomeranče  | 1/2 hrnku brandy  | 1/2 hrnku najemno posekaných vlašských ořechů, nebo rozinek  | 1 lžička mleté skořice  | 1 lžička mletých hřebíčků  | 1 sáček prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Koláč Fanouropita:

Pomocí elektrického šlehače našlehat všechny ingredience. Vymazat plech s okrajem, vysypat to trochou krystal. cukru a dovnitř nalít směs. Pečeme ve středně teplé troubě asi 1 hodinu.
Podle pověry má být koláč Fanouropita ze 7 nebo 9 ingrediencí. Na ostrově Skopelos se koláč peče jednou za rok, 26. srpna na oslavy svatého, upečený se přináší do jednoho ze tří kostelů Svatého Fanourios, kde je posvěcen a po mši je každý vítán si kousek koláče ochutnat.


Fotky receptu Koláč Fanouropita:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč Fanouropita
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !