Postup přípravy receptu Koláč s kokosem a čokoládou:
Korpus připravíme ušleháním bílků s cukrem, potom
vmícháme mouku a strouhaný kokos. Korpus upečeme
na vymazaném a vysypaném plechu při teplotě 150
stupňů Celsia. Připravíme krém smícháním 9 žloutků,
13 dkg cukru krupice, 2 lžíce kakaa, lžičku mleté
kávy. Kastrůlek vložíme do většího hrnce,
a zahříváme na plotně. Hmotu spojíme ušleháním.
Necháme vychladnout a pak všleháme máslo. Vychladlý
korpus potřeme vrstvou krému. Polevu připravíme
rozpuštěním čokolády a omegou ve vodní lázni,
opatrně vlijeme na krém. Hotový koláč dáme vychladit
do ledničky.
Fotky receptu Koláč s kokosem a čokoládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!