Použité suroviny receptu Koprová treska s celerem:
2 ks tresky
| 1 ks celeru
| podle potřeby: sůl, bílý pepř, šťáva z 1 citrónu
| 1/2 hrnku nasekaného čerstvého kopru
| 1/2 hrnku růžového vína
| 2 lžíce másla
| 1 ks červené cibule
Postup přípravy receptu Koprová treska s celerem:
Tresky nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme. Porce naskládáme do pekáčku, ve kterém jsme na rozehřátém másle osmažili nadrobno pokrájenou cibulku. Pokapeme je citrónovou šťávou a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 170 stupňů asi 10 minut. Tresku po té posypeme na nudličky nakrájeným celerem, podlijeme vínem a pečeme v troubě ještě asi 20 minut. Těsně před dopečením posypeme nasekaným koprem a dopékáme ještě 5 minut. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Koprová treska s celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!