Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krabí tyčinky na žampionech

fotka Krabí tyčinky na žampionech
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krabí tyčinky na žampionech:

100 ml smetany  | 2 lžíce hl. mouky  | 200 g žampiónů  | 2 lžíce másla  | 250 g krabích tyčinek  | 1 cibule  |  pepř  | 100 g eidamu  |  sůl  | 1 dl bílého vína /vermut/  |  petrželka

Postup přípravy receptu Krabí tyčinky na žampionech:

Krabí tyčinky necháme rozmrznout a nakrájíme je na kousky. Sýr nastrouháme.

Cibuli a žampiony oloupeme. Cibuli nasekáme nadrobno a žampiony nakrájíme na plátky.

Na másle zpěníme cibuli a žampiony. Přidáme petrželku a zaprášíme ji moukou. Osmahneme a za stálého míchání do směsi vmícháme smetanu. Vsypeme strouhaný sýr a mícháme, než se rozpustí. Omáčku ochutíme vermutem, osolíme a opepříme.

Pak opatrně vmícháme krabí tyčinky a necháme vše asi jen 8 - 10 minut

Krabí tyčinky na žampionech podáváme s vařenými brambory. Vhodné je taky zapečené pečivo.


Fotky receptu Krabí tyčinky na žampionech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krabí tyčinky na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !