Použité suroviny receptu Krájený srnčí hřbet obalený v kokosu a čokoládě:
125 g Hery
| 2 ks vajíčka
| 150 g cukru moučky
| 250 g polohrubé mouky
| 1,5 dcl mléka
| 1/2 prášku do pečiva
| 1 čokoláda na vaření nebo poleva
| dle chuti: strouhaný kokos
| dle potřeby: iva tuk
Postup přípravy receptu Krájený srnčí hřbet obalený v kokosu a čokoládě:
Heru, žloutky a cukr umícháme a přidáme sníh a všechny zbylé ingredience. Vymažeme a vysypeme formu od srnčího hřbetu (2 ks forem). Upečeme a vychladlé nakrájíme na plátky. Obalíme jako řízky v čokoládě a pak v kokosu. Hotové dáme do lednice, chlazené jsou lepší. Čokoládu na obalení uděláma klasicky: rozpustíme ivu a pak do ní nalámeme čokoládu nebo polevu.
Fotky receptu Krájený srnčí hřbet obalený v kokosu a čokoládě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!