Postup přípravy receptu Králičí játra čao:
Játra opláchneme,zbavíme blanek a nakrájíme na tenké nudličky. Lžíci škrobové moučky rozmícháme v 0,5 dl vody a rozšleháme ji v míse s vejcem. Do této směsi vložíme nakrájená játra, opepříme, důkladně promícháme a necháme 30 minut v chladničce. Papriku očistíme a nakrájíme na trojúhelníčky. Omytý pórek nakrájíme na kousky velké asi 1 cm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, česnek na tenké plátky. Jidášovo ucho povaříme 5 minut ve vodě, propláchneme studenou vodou a nakrájíme na větší kousky. Rýži uvaříme podle návodu na obalu. V pánvi Wok rozpálíme olej, vložíme do ní naložená játra a velmi rychle a zprudka je orestujeme. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby a za stálého míchání restujeme ještě 2 minuty. Směs podle potřeby dochutíme rozdrobenou kostkou bujonu, vše zalijeme 2 dl vroucí vody a promícháme. Šťávu zahustíme 2 lžícemi škrobu škrobu rozmíchanými v 0,5 dl studené vody, ztlumíme plamen, pokrm dochutíme vínem, sójovou omáčkou a cukrem a krátce povaříme do zhoustnutí. Zcela na závěr vše docutíme solí a podáváme s uvařenou rýží.