Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králičí kýty plněné

fotka Králičí kýty plněné
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králičí kýty plněné:

2 ks králičí stehna  | 100 g tučného vepřového masa  | 30 g másla  | 1 ks zelené papriky  | 100 g slaniny  | 1 ks žampion  | 1 ks cibule  | 0,1 l červeného vína  |  sůl,pepř,zelená petrželka,třený česnek

Postup přípravy receptu Králičí kýty plněné:

Ostrým nožem vyjmeme ze stehen kosti. Připravíme nádivku: Umeleme maso a králičí odřezky. Poloviční množství slaniny nakrájíme na kostičky, rozpálíme na teflonové pánvi, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, zelenou petržel, žampion a drobně nasekaný paprikový lusk. Vše prudce opečeme a za tepla vmícháme do mletého masa, osolíme, opepříme přidáme utřený česnek a zamícháme. Hotovou nádivkou plníme vykoštěná stehna. Otvory zašijeme režnou niťí. Králičí stehna protkneme zbytkem slaniny, osolíme, opepříme. Vložíme je na pekáček na máslo, mírně podlijeme vodou a dáme péci do trouby. Během pečení podléváme králičí stehna červeným vínem.


Fotky receptu Králičí kýty plněné:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí kýty plněné
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !