Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.09. 2025
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík braillon

fotka Králík braillon
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík braillon:

500 g králičího masa  | 1/4 l bílého vína  | 1/4 l smetany  | 5 lžic oleje  | 3 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Králík braillon:

Do pekáče vlijeme 3 lžíce oleje a vložíme králičí maso. Králíka ze všech stran potřeme hořčicí. Zbytkem oleje maso polejeme a v horké troubě opečeme ze všech stran. Pak osolíme, opepříme, zalijeme vínem a ve středně teplé troubě dusíme asi hodinu doměkka. Upečeného králíka narovnáme na teplou mísu a do pekáče nalijeme smetanu, do které seškrábeme připečené, zkaramelizované zbytky po stranách pekáče. Tak vznikne hnědavá omáčka, kterou králíka polijeme.


Fotky receptu Králík braillon:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík braillon
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !