Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík Mexico

fotka Králík Mexico
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Králík Mexico:

4 ks noh králíka  | 5 stroužků česneku  | 1 ks cibule  | 420 g sterilované směsi Mexico  | 250 g cherry rajčátek  | 250 g kečupu  | 4 lžíce kořenící směsi Mexico  | 2 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce cukru  | 2 lžíce vegety  | 0,2 l oleje  | 0,6 l vody  | 200 ml smetany

Postup přípravy receptu Králík Mexico:

Pánev omastíme větším množství oleje a zapneme ji na poloviční výkon. Králičí nohy, pokapané sójovou omáčkou a posypané vegetou a kořením Mexico, z obou stran orestujeme. Na pánev přidáme na plátky pokrájenou cibuli, sterilovanou zeleninu a na půlky pokrájená cherry rajčátka. Na mírném ohni (stupeň 2) za občasného míchání směs, na pánvi zakryté poklicí, podusíme. Po chvilce ještě dochutíme kořením a přisolíme vegetou. Ke konci do směsi přidáme kečup, cukr, na plátky pokrájený česnek a vše důkladně promícháme. Pokrm zjemníme smetanou a pánev vypneme, servírujeme nejlépe s rýží.



Fotky receptu Králík Mexico:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík Mexico
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !