Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík na grilu

fotka Králík na grilu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Králík na grilu:

1 králík (cca 1,5 kg)  | 5 větviček čerstvého tymiánu  | 1/2 litru bílého vína  | 1/4 litru sójové omáčky  |  čerstvě mletý pepř  |  pár zrnek pepře  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Králík na grilu:

Králíka rozdělíme na 6 porcí a vložíme spolu s tymiánem do hluboké mísy. V kastrolu smícháme bílé víno se sójovou omáčkou, okořeníme mletým pepřem a přidáme několik zrnek celého pepře. Vše necháme projít varem a ještě horké nalijeme na králíka. Přikryjeme pokličkou a uložíme do chladna na jeden den.

Než přistoupíme k samotnému grilování, vyjmeme králíka z marinády, papírovým ubrouskem ho jemně osušíme, opepříme a potřeme olejem. Poté králíka grilujeme přibližně 30-40 minut (podle stáří králíka). Čas od času jej obrátíme a potřeme marinádou. Před podáváním nezapomeňte osolit. Dobrou chuť


Fotky receptu Králík na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !