Použité suroviny receptu Králík na mladých cibulkách:
1 ks králičí hřbet a běhy
| 80 G anglická slanina
| 1 svazek mladé cibulky
| 1 dcl čerrné pivo
| chlebová kůrka
| 3 zrnka celý pepř
| 2 zrnka nové koření
| bobkový list
| tymián
| sůl
Postup přípravy receptu Králík na mladých cibulkách:
Jemně nasekanou cibuli osmahneme na slanině. Vložíme na porce rozdělaného králíka, osolíme, přidáme koření a maso ze všech stran osmahneme. Pak je podlijeme horkou vodou, obložíme mladými cibulkami a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou v pivě a povaříme.
Hotového králíka na mladých cibulkách podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Králík na mladých cibulkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!