Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na roštu

fotka Králík na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Králík na roštu:

1 králík vcelku s droby (můžeme doplnit o 100 g kuřecích srdíček a 100 g kuřecích jater)  | 250 g uzená slanina (špek)  |  tymián  |  sůl  |  kmín celý

Postup přípravy receptu Králík na roštu:

Králíka omyjeme, vytrháme zevnitř jeho sádlo, do stehen a hřbetu našpikujeme slaninu (pozor, má být schovaná v mase), osolíme a okmínujeme jak zevnitř tak z venku. Zbytek slaniny nakrájíme na kostky a smícháme se sádlem z králíka a droby a vše promícháme s tymiánem. Směsí pak naplníme králíka, dutinu dobře zašpejlíme nejlépe bambusovou špejlí. Králíka pak položíme na rošt nad mírně až středně žhavé uhlí, nejprve břichem dolu, pak otočíme (asi 10 min.). Zakryjeme silným alobalem a zvolna grilujeme cca 1,5 hod. za občasného obracení (po cca 20 min.).


Fotky receptu Králík na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !