Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík pečený na víně

fotka Králík pečený na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 39

Použité suroviny receptu Králík pečený na víně:

1 králík  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 150 gramů anglické slaniny  | 250 ml červeného vína  | 1 lžíce solamylu  | 2 lžíce sádla  |  sůl, pepř, tymián

Postup přípravy receptu Králík pečený na víně:

Králíka naporcujeme. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky. N dno pekáče dáme vrstvu z poloviny cibule a potom vrstvu anglické slaniny. Maso opepříme a osolíme. Vložíme do pekáče a posypeme česnekem a tymiánem. Nakonec poklademe kousíčky sádla a podlejeme červeným vínem. V troubě dusíme pod poklicí asi 90 minut. Králíka vyjmeme. Šťávu zahustíme solamylem a krátce povaříme. Podle chuti dosolíme.. Vrátíme zpět maso a podusíme 5 minut. Podáváme s bramborem.


Fotky receptu Králík pečený na víně:

Králík pečený na víně
Fotky vložil: martikam 
Hodnocení receptu Králík pečený na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !