Vložil: | Kacice |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 130 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík pečený s vepřovým bokem:
400 g králičího masa
| 300 g vepřového boku
| 300 g uzeného boku
| 2 cibule
| 4 stroužky česneku
| 20 g hladké mouky
| špetka soli
| špetka kmínu
Postup přípravy receptu Králík pečený s vepřovým bokem:
Králičí maso rozdělíme na 4 části. Do vepřového boku uděláme hlubší zářezy. Osolíme a posypeme kmínem podle chuti. Pokrájenou cibuli a česnek dáme do pekáčku, navrch položíme všechno maso. Podlijeme a pečeme při 200 stupních Celsia 90 minut. Během pečení maso otáčíme. Výpek v kastrůlku vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme vodou a 15 minut povaříme. Maso podáváme přelité šťávou, se špenátem a knedlíkem.
Fotky receptu Králík pečený s vepřovým bokem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!