Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po čínsku bez tuku a soli

fotka Králík po čínsku bez tuku a soli
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Králík po čínsku bez tuku a soli:

600 g králičího masa  | 2 cibule  |  kari koření  |  pálivá paprika

Postup přípravy receptu Králík po čínsku bez tuku a soli:

Rozmrazeného vykostěného králíka nakrájíme na nudličky a přidáme 2 nadrobno rozkrájené cibule, 2 lžičky kari koření, 1 lžičku pálivé papriky. Po zamíchání necháme 2-3 hodiny lednici. Masovou směs dáme na rozehřátou pánev a mícháme, než je maso měkké.


Fotky receptu Králík po čínsku bez tuku a soli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po čínsku bez tuku a soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Hromada zlaťáků