Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.12. 2025
Dnes má svátek Jitka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík po provenskálsku

fotka Králík po provenskálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík po provenskálsku:

1 králík  | 4 PL oleje  | 3 cibule  | 4 stroužky česneku  | 4 PL rajčatového protlaku  | špetka mletého tymiánu  |  sůl  |  mletý pepř  | 1-2 PL hladké mouky  | 500 ml vývaru  | 1-2 PL sekané zelené petrželky  |  voda na uvaření hlavy z králíka  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Králík po provenskálsku:

Králíka omyjeme, naporcujeme, z hlavy a trupu si připravíme vývar. Porce králíka osolíme, opepřím a na rozpáleném oleji opečeme. Vyjmeme a uložíme na teplé místo . Do zbylého oleje, ve kterém jsme opékali maso, vložíme nakrájenou cibuli, utřený česnek, zaprášíme moukou a osmahneme. Pak vložíme porce králíka, přidáme rajčatový protlak, tymián, zalijeme vývarem z králíka, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme doměkka. Během pečení dle potřeby podléváme vodou. Nakonec dle chuti osolíme. Jednotlivé porce zdobíme sekanou petrželkou. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.


Fotky receptu Králík po provenskálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po provenskálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !