Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík se zelenými fazolkami

fotka Králík se zelenými fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králík se zelenými fazolkami:

1 ks králíka  | 250 g cherry rajčátek  | 150 ml červeného vína  | 4 lžíce oleje  | 1 cibuli  | dle potřeby: hladkou mouku  | 1 špetku oregana  | dle potřeby: vodu nebo zeleninový vývar na podlití  | 300 g mražených fazolových lusků  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Králík se zelenými fazolkami:

Králíka naporcujte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. Ve velkém kastrolu poduste na rozehřátém oleji na plátky nakrájenou mrkev a cibuli, přidejte porce králíka, lehce opečte po obou stranách, podlijeme vínem, dejte do trouby a duste pod pokličkou. Po chvilce přidejte cherry rajčátka, oregano a podle potřeby doplňte vodou. Rozmražené fazolky přidejte k masu, až když je téměř měkké. Před dokončením sejměte pokličku a maso ještě nechte krátce opéct. Podávejte s pečivem nebo s dušenými bramborami.


Fotky receptu Králík se zelenými fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík se zelenými fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !