300 g perníku ke strouhání
| 180 g cukru
| 300 g mražené směsi drobného ovoce
| 4 lžíce višňovice
| 80 g hořkomléčné čokolády
| mletá skořice
| 250 ml smetany ke šlehání
| 200 g mascarpone
Postup přípravy receptu Krém pro Sněhurku :
Perník a čokoládu nastrouháme na jemném struhadle, smícháme a pokapeme višňovicí. Ovoce uvedeme do varu s 50 ml vody a 10 minut vaříme. Poté ho okořeníme skořicí a necháme vychladnout. Odložíme si 4 lžíce kompotu, zbytek smícháme s mascarpone. Smetanu ušleháme dotuha, odložíme si 2 lžíce a zbytek vmícháme do krému. Krém a ochucený perník navršíme do sklenic, ozdobíme kopečky šlehačky a zbylým kompotem a necháme vychladit.
Fotky receptu Krém pro Sněhurku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!