Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 10.09. 2025
Dnes má svátek Irma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krémová uzená treska

fotka Krémová uzená treska
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krémová uzená treska:

2 filety z uzené tresky  | 4 plátky másla  | 4 lžíce smetany ke šlehání  | 4 lžíce mléka  | 1 lžička dijonské hořčice  | 4 plátky anglické slaniny

Postup přípravy receptu Krémová uzená treska:

Položte rybu na plech nebo do zapékací mísy. Poklaďte ji kousky másla a pět minut zapékejte pod grilem. Neobracejte.
Pokud není v troubě gril, rozpalte ji na 200 st. a dobu prohřívání prodlužte o pět minut, aby se ryba důkladně prohřála a udělala se na ní křupavá kůrčička.
Promíchejte smetanu, mléko a hořčici, přelijte zálivku přes rybu a navrch dejte plátky slaniny. Zapékejte pod grilem ještě pět minut (v troubě ještě o pět minut déle).
Ideální příloha jsou brambory, nebo bramborová kaše a rajčatový salát.


Fotky receptu Krémová uzená treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krémová uzená treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !