Postup přípravy receptu Křenová játra:
Drůbeží játra omyjeme, zbavíme blanek a nakrájíme na větší kousky. V misce smícháme s křenem a sojovou omáčkou a necháme nejlépe 24 hodin marinovat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Pórek omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky, jablka oloupeme a nakrájíme na kousky.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme naložená játra a dusíme do poloměkka. Potom podlijeme vodou, přidáme křen, sojovou omáčku, zeleninu s jablkem, podle chuti osolíme a opepříme a dusíme do měkka. Zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody.
Podáváme s rýží a rajčatovým salátem. Pro milovníky křenu doporučuji na talíři mírně posypat čerstvým strouhaným křenem.