Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křenové čatní k masu

fotka Křenové čatní k masu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Křenové čatní k masu:

400 g strouhaného křenu  | 200 g zelených rajčat  | 400 g moučkového cukru  | 2 lžičky tlučeného hřebíčku  | 2 lžičky mleté skořice  | 1 šálek octa  | 4 ks cibule  | 4 ks feferonky  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Křenové čatní k masu:

Rajčata, feferonky a cibuli nakrájíme na malé kostky. Osolíme a necháme stát do druhého dne. Potom přidáme ostatní přísady a pomalu dusíme pod pokličkou, až se všechna voda vyvaří. Po vychladnutí dáme do sklenic a uzavřeme. Asi za 2-3 měsíce se správně uleží.



Fotky receptu Křenové čatní k masu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křenové čatní k masu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !