Použité suroviny receptu Křenový salát s celerem a jablky:
1 ks citronu
| 300 g jablek
| 120 g bílého jogurtu
| 50 g vlašských ořechů
| 100 g křenu
| 200 g celeru
| cukr
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Křenový salát s celerem a jablky:
Celer očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Jablka oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Z citronu vymačkáme šťávu.
Čerstvý křen si očistíme, nastrouháme a přidáme do misky k okapanému celeru a jablku.
Vlašské ořechy nakrájíme nadrobno, přidáme k salátu společně s bílým jogurtem. Salát dochutíme solí, cukrem, přidáme citronovou šťávu.
Křenový salát necháme vychladit a podáváme jako letní osvěžující pochoutku.
Fotky receptu Křenový salát s celerem a jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!