Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krevetové ragú

fotka Krevetové ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krevetové ragú:

800 g mražených krevet  | 300 g mrkve  | 1 malá cibule  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce mouky  | 1/8 l horkého zeleninového vývaru  |  špetka soli  |  špetla cukru  |  špetka bílého pepře  | 3 středně velká rajčata  | 1 svazek kopru  | 1/8 l smetany

Postup přípravy receptu Krevetové ragú:

Krevety vyjmeme z obalu a dáme rozmrazit. Očištěnou mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nakrájíme nadrobno. Rozehřejeme máslo, přidáme cukr a za stálého míchání ho zkaramelizujeme. Mrkev a cibuli několikrát poobracíme v karamelové hmotě, poprašímé moukou a osmáhneme dohněda. Občas přilijeme zeleninový vývar a přidáme sůl a pepř. Pod pokličkou vaříme zvolna 20 minut. Rajčata oloupeme a nakrájíme, odstraníme zrníčka. Přimícháme k zelenině. Přidáme smetanu a krevety a deset minut necháme vtahovat. Nakonec přimícháme nadrobno nasekaný kopr. Podáváme s brambory a máslem nebo s bramborovými kroketami.


Fotky receptu Krevetové ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krevetové ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !