Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krevety na jehle s pomerančem

fotka Krevety na jehle s pomerančem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krevety na jehle s pomerančem:

400 g loupaných krevet  | 1 pomeranč  | marináda pomerančová šťáva  | 3 str. česneku  | 250 ml zakys. smetany  |  sůl s bílý pepř  |  petrželka  |  olej  |  máslo

Postup přípravy receptu Krevety na jehle s pomerančem:

Pomeranč rozkrojíme. Z jedné půlky nakrájíme kolečka, která rozkrojíme na dílky a odložíme stranou. Z druhé poloviny vymačkáme šťávu.
Česnek prolisujeme a vmícháme spolu s pomerančovou šťávou do zakysané smetany. Podle potřeby osolíme a opepříme.
Předvařené krevety necháme okapat a vložíme alespoň na 3 hodiny do marinády.
Krevety napícháváme střídavě s pomerančovými dílky na jehly. Začínáme 2 krevetami, potom napíchneme dílek pomeranče a končíme krevetami.
Špízy opečeme ze všech stran na oleji s rozpuštěným máslem. Hotové špízy vyjmeme, uchováme na teple. Do výpeku vmícháme usekanou petrželku a krátce prohřejeme.


Fotky receptu Krevety na jehle s pomerančem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krevety na jehle s pomerančem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !