Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krevety po španělsku

fotka Krevety po španělsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krevety po španělsku:

6 dl krevet (nebo konzerva)  | 3 dl metany ke šlehání  | 250 g rýže  | 40 g másla  | 1 ks cibule  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | dle chuti: mletý pepř  | dle potřeby: vývar  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Krevety po španělsku:

Čerstvé živé krevety dobře omyjeme malým kartáčkem, vhodíme do vařícího vývaru, povaříme 10 minut a necháme vychladnout. Potom z krevet odstraníme tenký krunýř, z ocasů vyjmeme maso a odstraníme střívka. Přebranou a spařenou rýži uvaříme doměkka v osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. Na jemno nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném másle, společně s rajčatovým protlakem, šlehačkou a krevetami. Osolíme, opepříme, promícháme s rýží, dáme do zapékací misky a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi půl hodiny.


Fotky receptu Krevety po španělsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krevety po španělsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky