Postup přípravy receptu Krevety s česnekov - rajčatovou omáčkou:
Krevety omyjeme a vyloupeme z krunýřů. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Feferonku očistíme, omyjeme a rozkrájíme na tenká kolečka. Bylinky omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej a na mírném ohni na něm osmahneme česnek, feferonku, bylinky a poté ze všech stran opečeme krevety. Opatrně je vyjmeme a udržujeme v teple. Rajčata necháme na sítu okapat a potom je nahrubo rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 min. dusíme. Osolíme a opepříme. Krevety upravíme na talíře spolu s rajčatovou omáčkou.
Fotky receptu Krevety s česnekov - rajčatovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!