Kuřecí křidélka očistíme, osolíme a okořeníme čerstvě drceným pepřem. Česnek a cibuli oloupeme. Půl česneku utřeme, zbytek i s cibulí nakrájíme nadrobno. Křidélka zprudka opečeme na rozehřátém oleji, dochutíme polovinou utřeného česneku a majoránkou. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme přibližne 15 minut. Mezitím rozmícháme pivo s kečupem a octem a směs vlijeme ke křidélkům. Křidélka v omáčce vložíme do trouby a upečeme při 200 stupních doměkka. Když jsou křidélka měkká a omáčka z části vypečená, přidáme zbylý nakrájený česnek a vše už jen prohřejeme.
Fotky receptu Křidélka v pivní omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!