Vložil: | admin |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 140 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krkovička pro vítanou návštěvu:
2 kg Krkovice bez kosti
| 10 plátků Uzeného masa 1 mm silné
| 10 plátků Sýra eidamu 1 mm
| 250 g Žampiónů syrové
| Marinádu 2 lžíce Citrónové štávy
| 4 lžíce bílého vína
| 1 lžíce medu včelí
| 2 lžíce oleje
| 1.5 lžičku soli
| 3 lžíce hořčice
Postup přípravy receptu Krkovička pro vítanou návštěvu:
Krkovici v celku rozřizneme v rozřezu, ale nedořízneme, potřeme marinádou i v rozřezu a olejem a vložíme do lednice na 24.hod. uležet. Druhý den dáme do rozřezu plátek uzeného a plátek sýra a žampióny a zabalíme a svážeme, aby to dobře drželo pohromadě. Pak zabalíme do kousku alobalu a dáme péci do předehřáté trouby na 200°C a pečeme nejméně 2.hod. Posledních 20 min. alobal otevřeme a odkryté dopečeme.
Fotky receptu Krkovička pro vítanou návštěvu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!