Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krokety z kapra:
400 g vařeného kapra
| 50 g másla
| 40 g hladké mouky
| 200 ml mléka
| 2 vejce
| 50 g žampionů
| pepř, sůl
| 50 g strouhanky
| 100 ml oleje
| na obalení:
| 1 vejce
| mléko
| hladká mouka
| strouhanka
Postup přípravy receptu Krokety z kapra:
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého šlehání uvaříme bešamel, který osolíme a opepříme. Do chladnoucího bešamelu vmícháme vejce, vykostěné rybí maso, nakrájené žampiony a vše spojíme strouhankou. Připravíme si tužší těsto, ze kterého tvoříme malé válečky - krokety. Obalíme je v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v strouhance. V rozehřátém oleji smažíme po obou stranách do červena.
Fotky receptu Krokety z kapra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!