750 g brambor oškrábaných
| 200 ml horkého mléka
| 100 g hladké mouky
| 1 vejce
| 4-6 stroužků česneku, rozetřených
| 1 vrchovatá lžička sušené majoránky
| 100 g uzeniny, nakrájené
| 2 jarní cibulky, pokrájené na kolečka
| sůl
| sádlo na smažení
Postup přípravy receptu Křupavé bramboráky:
1. Brambory nastrouhejte na jemném struhadle. Nechte je tři minuty stát a pak z nich vymačkejte vodu. Zalijte je horkým mlékem a přidejte ostatní suroviny kromě sádla. Promíchejte.
2. V pánvi rozehřejte lžíci sádla. Nalijte na něj menší naběračku těsta a spodní stranou naběračky ho rozetřete. Na středním plameni smažte po obou stranách dozlatova.
Fotky receptu Křupavé bramboráky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!