600 g rybího masa
| malá červená cibule
| 4 lžíce hladké mouky
| 100 g měkkého tvarohu
| 1 vejce
| 2 lžíce sekané petrželky
| 2 lžíce sekané pažitky
| sůl
| mletý bílý pepř
| dle potřeby strouhanka
| 100 g cornflakes na obalování
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Křupavé rybí frikadelky:
1. Omyté a osušené rybí maso nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
2. Rybí maso vložíme do misky. Přidáme cibuli, hladkou mouku, tvaroh, vejce a bylinky. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme. Je-li příliš řídká, zahustíme ji trochou strouhanky.
3. Z připravené masové směsi tvarujeme malé placičky. Placičky obalujeme v rozdrcených cornflacích a na rozpáleném oleji v pánvi z obou stran pozvolna opékáme. Rybí karbanátky podáváme s kouskem citronu, brambory pečenými ve slupce a čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Křupavé rybí frikadelky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!