Použité suroviny receptu Krůta na sterilované zelenině:
800 g krůtího masa
| 60 g slaniny
| 1 cibule
| 1 menší sklenice Moravanky, Kunovjanky a podobně
| 80 g rostlinného másla
| česnek
| 1 dl smetany
| mletá sladká paprika
| mletý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Krůta na sterilované zelenině:
Krůtí maso nakrájíme na větší porce (asi 150 g), protáhneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vložíme porce masa a na všech stranách prudčeji opečeme. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme zeleninu s částí nálevu, promícháme a v troubě pečeme doměkka. Před dokončením zalijeme smetanou. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Fotky receptu Krůta na sterilované zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!