Použité suroviny receptu Krůta s broskvemi na kari :
600 g krůtích prsou
| 400 g broskvového kompotu
| olivový olej
| 1 cibule
| 3 lžíce kari
| 150 g hrášku
| 2 lžíce rozinek
| lžíce koriandru
| 3 dl vývaru
| 1 malá pálivá paprička
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Krůta s broskvemi na kari :
Na zahřátém oleji krátce osmahneme nakrájenou cibuli a rozdrcenou papričku, přidáme nakrájené maso a smažíme na prudkém plameni, aby maso dostalo barvu. Zasypeme kari, přelijeme vývarem a na mírném plameni asi 15 minut povaříme. Přidáme šťávu z kompotu, rozinky a hrášek a ještě krátce povaříme. Máme-li moc šťávy necháme ji odvařit. Opatrně vložíme broskve a prohřejeme je.
Příloha: podáváme s rýží
Fotky receptu Krůta s broskvemi na kari :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!