Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso po indicku

fotka Krůtí maso po indicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí maso po indicku:

450 g pečeného krůtího masa, nejlépe tmavého  | 1 lžíci kari  | 100 g másla nebo 2 lžíce rostlinného oleje  | 1 červenou papriku  | 2-3 jarní cibulky s natí  | PŘI PODÁVÁNÍ  |  chlebové placky  |  hotové, třeba mangové čatní

Postup přípravy receptu Krůtí maso po indicku:

Maso nakrájejte na tenké proužky nebo je rozdělte vidličkou na svazečky vláken. Troubu předehřejte na nejvyšší stupeň. Zeleninu nakrájejte na proužky či kousky. Maso rozložte na plech, poprašte kari kořením, poklaďte máslem nakrájeným na kousky nebo zakápněte olejem. Přisypte zeleninu. Vložte do trouby a pečte asi osm minut; během pečení jednou promíchejte, aby se vše stejnoměrně obalilo máslem a kořením. Směs můžete také na troše oleje opéci na pánvi. Podávejte s chlebovými plackami (i ty můžete opéci v troubě nebo na pánvi či prohřát v mikrovlnné troubě a potřít trochou másla, které se na teplých plackách rozpustí) a pikantní zavařeninou čatní.


Fotky receptu Krůtí maso po indicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso po indicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !