Vložil: | XpajaY850 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůtí maso po indicku:
450 g pečeného krůtího masa, nejlépe tmavého
| 1 lžíci kari
| 100 g másla nebo 2 lžíce rostlinného oleje
| 1 červenou papriku
| 2-3 jarní cibulky s natí
| PŘI PODÁVÁNÍ
| chlebové placky
| hotové, třeba mangové čatní
Postup přípravy receptu Krůtí maso po indicku:
Maso nakrájejte na tenké proužky nebo je rozdělte vidličkou na svazečky vláken. Troubu předehřejte na nejvyšší stupeň. Zeleninu nakrájejte na proužky či kousky. Maso rozložte na plech, poprašte kari kořením, poklaďte máslem nakrájeným na kousky nebo zakápněte olejem. Přisypte zeleninu. Vložte do trouby a pečte asi osm minut; během pečení jednou promíchejte, aby se vše stejnoměrně obalilo máslem a kořením. Směs můžete také na troše oleje opéci na pánvi. Podávejte s chlebovými plackami (i ty můžete opéci v troubě nebo na pánvi či prohřát v mikrovlnné troubě a potřít trochou másla, které se na teplých plackách rozpustí) a pikantní zavařeninou čatní.
Fotky receptu Krůtí maso po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!