Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí plátek po selsku

fotka Krůtí plátek po selsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí plátek po selsku:

600 g krůtích prsou  |  hořčice  | 100 g šunky  | 100 g křenu  | 80 g oleje  |  hladká mouka  | 50 g másla  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí plátek po selsku:

Z masa nakrájíme plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátek šunky a posypeme strouhaným křenem. Pak řízek přehneme, okraje sklepeme paličkou a zajistíme párátkem. Opečeme po obou stranách na oleji. Měkké maso vyjmeme, výpek zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, zalijeme troškou vývaru nebo vody, povaříme, osolíme a zjemníme máslem. Řízky podáváme přelité šťávou s opečenými brambory nebo rýží.


Fotky receptu Krůtí plátek po selsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátek po selsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !