Řízky omyjeme, osušíme a nařízneme na několika místech, aby se během pečení nekroutily. Ananasový kompot scedíme a okapaná kolečka obalíme v jemně strouhaném kokosu. Položíme je na alobal a poklademe malými vločkami másla.
Krůtí řízky i ananas potom grilujeme v předehřátém grilu z každé strany asi 5 minut. Mezitím rozmícháme med se 2 lžičkami kari koření a touto směsí krátce před dopečením potřeme plátky masa. Na talíři ozdobně upravíme grilované řízky s ananasem a bramborové hranolky.
Ve zvláštních malých nádobách podáváme pastu, kterou jsme připravili smícháním meruňkového džemu, středně pálivé hořčice, lžičky karí a sekaných pistácií nebo mandlí.
Fotky receptu Krůtí řízek s ananasem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!