Použité suroviny receptu Krůtí steaky s hruškou a karambolou:
4 porce krůtích prsou
| 4 půlky kompotovaných hrušek + šťáva z kompotu
| 4 červené koktejlové třešně
| 1 karambola
| trochu hladké mouky
| koření na steaky
| sůl
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Krůtí steaky s hruškou a karambolou:
Krůtí maso jemně naklepeme, ochutíme kořením na steaky, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme z obou stran v pánvi na oleji. Pak ještě maso trochu osolíme, do pánve k němu přidáme kompotované hrušky s trochou kompotové šťávy a společně restujeme několik minut. Hotové maso i s hruškami rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou z pánve, každou porci ozdobíme plátkem karamboly a koktejlovými třešněmi a podáváme s bramborami.
Fotky receptu Krůtí steaky s hruškou a karambolou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!