Použité suroviny receptu Krůtí žaludky na maďarský způsob :
500 g krůtích žaludků
| 100 g žampiónů, cibule a sterilované okurky
| 2 lžičky mleté papriky
| 50 g margarínu
| 1 feferonka
| 1 lžička vegety
| 2 lžíce škrobu
| špetka soli, tymiánu a celého černého pepře
Postup přípravy receptu Krůtí žaludky na maďarský způsob :
V osolené vodě uvaříme žaludky společně s pepřem a tymiánem. Vody nedáváme zbytečně mnoho. Na tuku osmažíme plátky cibule, žampiónů, mletou papriku, okurek i feferonku, zalijeme asi půl litrem procezeného vývaru z žaludků a povaříme. Přidáme pokrájené maso, ochutíme solí a vegetou a zahustíme rozmíchaným škrobem v chladném vývaru, krátce povaříme a podáváme s bramborovými kroketkami.
Fotky receptu Krůtí žaludky na maďarský způsob :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!