Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krvavá kolínka

fotka Krvavá kolínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krvavá kolínka:

sáček bezvaječných těstovin - kolínek  | 1 velký rajský nepřislazený protlak  | plechovka pravého lunchmeatu nebo bavorské sekané  | 30 g parmezán strouhaný  |  kyselé okurky

Postup přípravy receptu Krvavá kolínka:

Kolínka uvaříme dle návodu na obale. Připravíme si zapékací mísu a do ní vložíme kolínka, na kosticky nakrajený obsah plechovky, zalijeme protlakem, osolíme, opepříme a promíchame. Zapékáme 20 min (200 st.), pak odklopíme víko a zasypeme parmezánem a necháme ještě 5-10 min zapést bez víka. Podáváme s kyselou okurkou.



Fotky receptu Krvavá kolínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krvavá kolínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !