Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krvavá kolínka

fotka Krvavá kolínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krvavá kolínka:

sáček bezvaječných těstovin - kolínek  | 1 velký rajský nepřislazený protlak  | plechovka pravého lunchmeatu nebo bavorské sekané  | 30 g parmezán strouhaný  |  kyselé okurky

Postup přípravy receptu Krvavá kolínka:

Kolínka uvaříme dle návodu na obale. Připravíme si zapékací mísu a do ní vložíme kolínka, na kosticky nakrajený obsah plechovky, zalijeme protlakem, osolíme, opepříme a promíchame. Zapékáme 20 min (200 st.), pak odklopíme víko a zasypeme parmezánem a necháme ještě 5-10 min zapést bez víka. Podáváme s kyselou okurkou.



Fotky receptu Krvavá kolínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krvavá kolínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko