Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 145 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krvavice :
4 kg uzené slaniny
| 4 kg vařeného libového vepřového bůčku
| 2 kg žitné mouky
| 30 g mletého černého pepře
| 10 g mletého nového koření
| 10 g drceného hřebíčku
| kuchyňská sůl
| vepřová krev
Postup přípravy receptu Krvavice :
Vařenou slaninu nasekáme na kostičky 0,5 cm a smícháme s najemno namletým vepřovým bokem. Žitnou mouku rozmícháme v krvi a spolu s kořením přidáme k masu. Promícháme tak, aby nám vznikla červená, hustá masa. Podle chuti osolíme. Plníme do tlačenkových pytlíků a vaříme 2,5 hodiny při teplotě 85°C. Pro zpestření se můžou přidat hrozinky(na 10 kg těsta 1 kg hrozinek).
Fotky receptu Krvavice :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!