Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem

fotka Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem:

filet z candáta  |  bílé víno  |  sůl, bílý pepř, máslo  | na zeleninu julienne: mrkev, celer, petržel, vinný ocet, cukr  |  celý černý pepř  |  bobkový list  |  nové koření  |  olivový olej  |  mletý bílý pepř, sůl  |  na omáčku s koprem: majonéza, kopr, bílé víno, cukr, sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem:

Nejdříve si připravíme zeleninu julienne: nudličky kořenové zeleniny povaříme ve vodě s trochou soli, cukru, octa, pár kuličkami černého pepře, nového koření a několika bobkovými listy do poloměkka. Poté slijeme, vybereme koření a zeleninu dochutíme octem, olejem, cukrem, solí a pepřem do sladko-kysela a dáme do lednice.

Než se zelenina vychladí, naložíme si candáta: filet nakrájíme na menší porce. Z obou stran je zlehka osolíme a opepříme, zakapeme vínem a necháme krátce marinovat. Před podáváním ho opečeme na másle a podáváme se zeleninou julienne a omáčkou s koprem, kterou připravíme z majonézy, nasekaného kopru, trochy vína, cukru, soli a pepře. Na talíři dozdobíme listem salátu.

Rada:
K bílému masu (ryby, drůbež) se hodí bílý pepř.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem:

Kuchařská pohotovost - Candát se zeleninou julienne a omáčkou s koprem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Candát se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !